Agenda

Nieuwe cursussen

19 & 27 januari: Module Tractus Digestivus

doorVEC 0 Lessen in 295.00

De module tractus digestives bestaat uit 2 delen. Tijdens het 1e deel zal er aandacht besteed worden aan de anatomie en fysiologie van de tractus digestives en bijbehorende ziektebeelden. Daarnaast is er ruimte voor casus besprekingen en klinische redeneren. Tijdens deel 2 van de module zal er meer aandacht zijn voor diepgang op de anatomie van deel 1.Daarnaast word de anatomie uitgebreid wat aansluit op de bijbehorende verpleegtechnische vaardigheden.

13 december: Decubitis

doorRemco Mexsenaar 0 Lessen in 38.00

Er verandert veel in de behandeling van decubitus. Weet jij de laatste regels en richtlijnen? Een decubitus wond vraagt om extra aandacht en een goede verzorging, samenwerking en de keuze van materiaal speelt een belangrijke rol. Altijd al meer willen weten dan de basis over deze wond? Kom dan naar de scholing voor extra verdieping.

7 december: De zorg van de centrale lijn

doorMarcel Bruens 1 Lessen in 38.00

Gedurende deze cursus wordt u getraind om op de juiste manier een centrale veneuze lijn te verzorgen. Naast het oefenen van de praktische handelingen wordt er ook ingegaan op de theorie, zoals de reden waarom ziekenhuizen kiezen voor een MID- of een PICC-lijn. Tijdens de cursus ‘De zorg van de centrale lijn’ nemen wij ook de nieuwste richtlijnen over de verzorging van een katheter door.

- Agenda